martes, 12 de mayo de 2015

Setmana 20: el que més ens ha agradat

Hi ha moments en què una gran oportunitat se'ns posa davant, i si l'agafem o no, dependrà de la nostra intuïció i olfacte. La interiorista Celia Gómez Porta la va tenir a les mans i no la va deixar escapar. Fa uns anys va trobar un vell taller al barri de Salamanca de Madrid: molta llum, sostres altíssims, un ampli espai diàfan ... Experta en l'art de transformar espais sense carisma en ambients amb ànima, Celia va saber veure el seu potencial i va voler convertir-lo en el llar per a ella, el seu marit Josep i la seva mascota Singha. El resultat és un loft modern, dinàmic i ple d'estil, com la seva pròpia personalitat.
Un taller convertido en loft


 Villa Vergelle per exemple, és una casa de camp (antiga casa de camp) a la frontera de les Crete Senesi i la Val d'Orcia, en entre les ciutats de Montalcino i San Giovanni d'Asso. Inclou 3 dormitoris i cambres de bany per un total de 8 persones. La Vila està equipada d'una manera luxosa i té la seva pròpia piscina espaiosa. Aquesta vila és tradicional des de l'exterior, modern i industrial des de l'interior. Per exemple, pisos de ciment, sostres i pilastres de ferro, bonica cuina, traveses en fusta vella i banys en tadelakt marroquina. Més informació es pot trobar al lloc web de Vila Vergelle.
Villa Vergere a la Toscana



Fa uns dies estava ennuvolat i plovia. Amelia estava tota desanimat perquè quan plou la faig posar el seu impermeable. I jo tenia uns manats de pastanagues a la nevera sense cap pla, així que els vaig tallar i els cuinava lentament en mantega i una tira de kombu. CEL.
Sopa de pastenaga i kombu



La part més difícil de blocs aliments és escriure sobre els aliments que formen part de la teva història i treure a la llum sentiments i sabors del passat. Recordant els sabors i textures d'una recepta recent, tractant d'incorporar aquests detalls sensorials en paraules, bé, això és una manera segura d'aconseguir  que se'ns faci la boca aigua i que l'estómac murmuri sense parar. Sobretot una cosa tan decadent i deliciosa com una galeta de xocolata fudgy.
Double Chocolate Peanut Butter Cookies


El que ens va fer triar aquesta recepta entre moltes altres del llibre, era que es tractava d'una recepta sense gluten amb només un ou i un suggeriment sobre com fer que sigui vegà (amb chia). Ens encanta els pancakes però sempre sembla que afegeixen massa ous, pel que hem estat buscant una bona recepta vegana. És aquesta! Tenen un munt de textura i cos. I a part de la quinoa que es posa en remull durant la nit, es pot fer en poc temps (o com Amy diu: "ells són els pancakes més ràpid que mai hagi fet")
Coconut and Quinoa Pancakes






No hay comentarios:

Publicar un comentario