domingo, 22 de marzo de 2015

Setmana 13: el que més ens ha agradat!!

Conduint pel bonic poble de Dorset, Frampton, em sento com si involuntàriament m'hagés estavellat en el set d'una pel·lícula de Richard Curtis. La quinta essència d'Anglaterra, és gairebé irreal - cabanes amb sostre de palla davant d'un teló de fons de pujols verds,un acollidor bar de poble, una antiga església de pedra i fins i tot un quadre de telèfon vermell passat de moda a la cantonada. Charlotte, una productora de televisió reconvertida en dissenyadora d'interiors, el seu espòs Boris i els seus dos fills, Florència i Linus, es va mudar aquí fa cinc anys intercanviant una casa a Londres per  una rectoria georgiana al costat de l'església.




Aquesta Pasqua hem fet Bunny Egg Cosy  amb bonic feltre 100% llana merino. Són un perfecte regal de Pasqua o seveixen per donar un toc especial a la decoració de les taules aquests dies. Aquests Cosies són molt divertits de fer i seran un projecte interessant per a una cosidora principiant o un nen no gaire petit.
BUNNY EGG COSY TUTORIAL


Heus aquí una forma ràpida manera, sense forn, de dir eiii!!! amb galetes!
O dir qualsevol cosa dolça per al cas. És una manera totalment divertida per fer que algú mengi les seves paraules, també.
Easy Oreo Cookie Pops


Les galetes amb espurnes de xocolata per tot arreu, poden semblar una cosa poc poètica, però després de menjar un d'aquests, estic a punt per escriure una estrofa o dues. Els "xips" en aquestes galetes són de barres de xocolata negra picades a mà. Quan s'afegeixen a la massa, tots aquests trossos creen remolins  de xocolata per tota la galeta. Aquesta és una de les millors galetes de xocolata que he provat mai.
Mast Brothers Chocolate Chips Cookies




Sempre tinc les millors intencions quan compro un grapat de plàtans. ! somio amb batuts verds plens de proteïnes. També amb la idea d'aperitius a la tarda amb mantega d'ametlles. Sé que en menjaré per esmorzar amb una tassa de cafè negre i un somriure a la cara.
Per desgràcia, exactament res d'això succeeix realment, i jo em quedo amb un paquet vergonyós de plàtans marrons al meu taulell una setmana després.

Mai falla. 


Un manat de plàtans és per fer un pastís. És el seu destí. Amb maduixes i nous. Som-hi!
Brown Butter Banana Skillet Cake




Aquest petit apartament de 36m2 amb una habitació (+ cuina) a Estocolm és un exemple perfecte de cómo encaixar sala d'estar, dormitori i oficina en una petita casa sense  que el resultat acabi resultant massa ple. La clau aquí és mantenir el mateix estil i la mateixa paleta de colors en totes les zones i així s'aconsegueix que l'espai flueixi armoniós, acollidor  i elegant. Un armari incorporat ajuda a mantenir totes les coses organitzades, una cosa  realment important en un petit espai com aquest. Decorat amb una inteligent mescla d' IKEA i peces de diseny (per exemple la cadira Afteroom a la oficina i la taula de café DLM ), aquest petit apartament és una bella representació de l'estil modern escandinau. 
Petit apartament d'estil escandinau


El Projecte Bothy és una xarxa d'espais en ubicacions diferents i diverses al voltant d'Escòcia i més enllà. El nostre objectiu és crear plataformes perquè els artistes viatgin i explorin les peculiaritats de la història, la mitologia, el paisatge i la gent a les zones limítrofes als bothies. Aquestes plataformes s'establiran a través de la creació de construcció d'estructures fetes en col·laboració amb artistes visuals, músics i escriptors per crear una xarxa d'habitatges de petita mida. TBP es compromet a utilitzar, materials innovadors sostenibles i tècniques de construcció natural per crear dissenys simples i modernes ...

The Bothy Project


No hay comentarios:

Publicar un comentario