sábado, 22 de marzo de 2014

Lovely illustrations: Becca Stadtlander, Zutto, Aurelie Guillerey i Makoto Muramatsu


Becca Stadtlander és una artista i il·lustradora freelance nascuda a Covington, Kentucky .Va estudiar a l'Institut de Maryland College of Art, en obtingué la BFA en Il·lustració. Entre els seus clients s'inclouen The New York Times, Chronicle Books, Candlewick Press, Penguin Books, Random House Mondadori, American Greetings, HarperCollins, Google, Kate Spade, Jamie Oliver Magazine, The Saturday Evening Post, The San Francisco Chronicle, The Oprah Magazine, Little Otsu,Ladies Home Journal, Family Circle i molts més.
Becca és va mudar a Nova Anglaterra el 2012, viu actualment i treballa a Newport, Rhode Island.
Tota la info aquí







L' Alexandra, més coneguda com a  Zutto, té 26 anys i viu en una petita ciutat anomenada Miass , a Rússia . Sempre li ha agradat dibuixar i un dia la seva afició es va convertir en el seu treball . Actualment treballa com a dissenyadora/il.lustradora freelance i admet que no té cap tipus d'educació especial i que és autodidacta.
"Com puc descriure el meu art ? És una pregunta difícil :) Potser , extrec alguns petits mons que apareixen en el meu cap . Sempre hi ha alguna cosa aquí , una imatge que es vol expressar . Puc simplement seure davant d'un quadern de dibuix o el meu ordinador i les imatges es dibuixen a si mateixes . No és fàcil per a mi expressar-ho amb paraules ; per exemple, aquesta entrevista va ser bastant difícil per a mi ,és a dir les meves obres són la forma de comunicar-me amb la gent . "
Podeu trobar més informació sobre Zutto a http://www.zuttoworld.com










L'Aurelie Guillerey és un ail.lustradora juvenil/infantil nascuda a Bezançon i que viu actualment amb el seu marit i el seu fill a Rennes.
Com a filla única, dedicava molt de temps als seus llapissos de colors i a inventar històries sobre el paper.
Va estudiar Arts Decoratives a Estrasbourg sota la direcció de Claude Lapointe.
Crea objectes per a La Marelle Editions i també treballa per a llibres infantils, diaris i companyies de teatre.
Tota la info aquí






La obra de l'autor jaaponès Makoto Muramatsu, sobretot els seus meravellosos gats és coneguda al món sencer. Tot i així, trobar informació personal sobre l'il.lustrador a la xarxa és una tasca difícil.
Nosaltres hem trobat referència a la seva feina al blog Cuaderno de retazos





No hay comentarios:

Publicar un comentario